Як відтінки мультитаскеру розкриваються на різних підтонах шкіри

Як відтінки мультитаскеру розкриваються на різних підтонах шкіри

У попередній статті ми розповіли як визначити свій кольоритип та розібрали теплий та холодний підтони шкіри.

Пропонуємо сьогодні поговорити про те, як обрати свій відтінок мультитаскеру?

Одна із цінностей мультитаскера, що його колір можна коригувати нашаруваннямПри невеликій кількості засіб дає легкий тінт, при нашаруванні — насичений яскравий колір.

Відтінок мультитаскеру на кожному відкривається індивідуально. 

При смуглій шкірі відтінки можуть зливатись зі шкірою та не виглядати так насичено, тоді як при блідому підтоні обличчя з контрасними рисами зовнішності (волосся, брів, очей) - ті ж самі відтінки виглядатимуть яскравим акцентом.

При насиченій природній пігментації губ - колір може відкриватись більш яскраво з рожевинкою, а при блідих тілесних губах - навпаки, більш пастельно.

Тож сьогодні хочемо дати кілька рекомендацій щодо вибору відтінків мультитаскерів.

 

 

[ORGASM]

[ від легкого рожевого тінту до насиченого кольору рожевої півонії ]

Моментально освіжає обличчя та надає йому відпочившого вигляду. З допомогою даного відтінку можна зробити cold makeup.

На контрастній зовнішності дає морозний рум‘янець, при нашаруванні на губи - виглядає як яскравий акцент, оскільки насичений рожевий колір контрастує з темними рисами - темне волосся, брови в поєднанні з блідою шкірою.

При теплому кольоротипі, з світлим русявим волоссям, світлими бровами та кольором очей - рожевий колір відкривається більш делікатно, без насиченого акценту. В якості рум’ян для теплого кольоротипу Orgasm забезпечує м‘який рожевий рум’янець та гармонійно поєднується з світлими кольорами очей, одразу роблячи образ більш милим.

 

[ICON]

[ від ніжного пастельного тінту до насиченого кольору попелястої троянди ]


Щоденний нюд, який підкреслює натуральний колір губ. Дає делікатний ніжно рожевий румянець на обличчі та в якості тіней на повіках.

На холодних кольоротипах з темними рисами зовнішності (темне волосся, брови і очі, бліда шкіра) колір Icon відкриватиметься холодним нюдовим рожевим, як холодний відтінок попелястої троянди.

На теплій зовнішності, де переважають світлі кольори (світле волосся, невиражені брови, світлі очі) колір відкриваться в теплий рожевий, більш м’яко виглядає на повіках та дає легкий надзвичайно природній рум’янець на обличчі.

 

 

[SENSE]

[ від карамельного тінту до насиченого шоколадного кольору ]

Для кольоротипу, де присутні м’які коричневі кольори волосся, брів та очей, гармонійно підійде в якості бронзеру, адже природно підкреслить контури вилиць та повік, та гарно відкриється теплим карамельним відтінком на губах.

 

 

[LEADER]

[ від легкого карміново червоного тінту до насиченого червоного відтінку ]

Універсальний червоний колір, який підходить всім, незалежно від кольоротипу. В його складі збалансована кількість теплого та холодного пігменту, що на виході поєднується з вашим природним підтоном губ і дає ідеальний червоний, який пасує кожному індивідуально.

 

 

[SANGRIA]

[ від соковитого малинового тінту до глибокого кольору червоного вина ]

В якості рум‘ян та тіней для повік дає яскравий рожево-малиновий відтінок.

Для холодної зовнішності, з світлою шкірою та темними рисами обличчя (темно-коричневе, чорне волосся, темні брови та очі) гармонійно впишеться в образ, оскільки продовжується ідея контрастності на обличчі. В якості рум’ян інтенсивно підкреслює щічки яскравим малиновим відтінком. В якості помади - при нашаруванні колір дасть насичений холодний відтінок червоного вина.

Для теплої зовнішності — з світлим волоссям та невираженими бровами відтінок Sangria відкриється свіжим малиновим кольором та виступатиме яскравим акцентом на обличчі, що на повіках, що на щічках, що на губах.

 

 

[FLAME]

[ від легкого теракотового тінту до гарячого вогняного кольору ]

При розтушуванні на щоках дає універсальний красивий персиковий відтінок рум‘ян для всіх кольоротипів, надає обличчю свіжості та відпочившого вигляду.

Чудовий щоденний варіант для теплої світлої зовнішності, з світлими або рижими рисами зовнішності - світлі брови, світле золотисте чи багряне волосся, голубі/зелені очі. Персиковий колір наче продовжує палітру теплих кольорів на обличчі та надзвичайно красиво підкреслює голубі/зелені очі.

Для холодної зовнішності з темним волоссям та бровами відтінок підійде якості яскравого акценту на губах та щоках.

 

 

Спробувати на собі усі відтінки, можна за допомогою нашої insta-маски, за посиланням.

 

Повернутися до блогу
1 від 4