Чим відрізняється БІО-хайлайтер від звичайного хайлайтеру?

Чим відрізняється БІО-хайлайтер від звичайного хайлайтеру?

✖️Зазвичай в хайлайтерах сяючі частинки є мікропластиком, який забруднює світовий океан та шкодить водним жителям.

✔️ Екологічні блискітки не накопичуються
в природі, тому не шкодять їй. Вони добре фіксуються на обличчі, проте комфортно змиваються водою. В той час як мікропластик може розноситися по всьому обличчю при змиванні та часто потребує додаткових засобів.

 

✖️Окрім неекологічності, такі блискітки мають гострі краї, які можуть подразнювати делікатну шкіру навколо очей та шкіру повік.

✔️ Екологічні блискітки в біо-хайлайтері є більш м’якими, тож
не подразнюють чутливу шкіру.

 

 

✖️Бренди роблять різні кольори хайлайтеру, використовуючи кольорову основу. При нанесенні підтон засобу, на обличчі може мати надто теплий або ж надто холодний відтінок і виділятись контурами при різних ракурсах, тож щоб підібрати свій хайлатер, треба прикласти зусиль.

✔️Біо-хайлайтер розроблений на прозорій гелевій основі. Він не має вираженого кольору, а поєднання золотих та срібних блискіток, в результаті дають нейтральний відтінок, який є універсальним для будь-якої шкіри.

 

✖️Часто хайлайтер виконує лише декоративну функцію. Для досягнення якої додають агресивні компоненти для стійкості, яскравості та інших ефектів. Тому у складі зустрічаються мінеральні олії, парафін, спирт, агресивні консерванти та віддушки.

✔️Біо-хайлайтер окрім красивого сяяння чинить потужну доглядову дію на вашу шкіру. Він розроблений на інноваційному гелеутворювачі з фосфоліпідів, які складають захист нашої шкіри. Також містить пребіотики та олію жожоба , які заспокоюють та покращують вигляд шкіри.

 

Ми створили ВІО-хайлайтер з урахуванням декоративних потреб дівчат, доглядових потреб їх шкіри та з турботою до природи 🙌

 

Повернутися до блогу
1 від 4