Чим відрізняються Сяючі рум‘яна від Хайлайтеру?

Чим відрізняються Сяючі рум‘яна від Хайлайтеру?

Біохайлайтер та Cяючі рум’яна — це два взаємозамінні продукти, ви можете обрати один з відтінків в залежності який ефект ви хочете досягти на обличчі:


1. Біохайлайтер створений на прозорій основі та за рахунок поєднання срібних та золотих блискіток має нейтральний блиск кольору шампанського.

Підходить для всіх підтонів шкіри, адже підлаштовується під колір та дає красиве яскраве сяяння.

2. Сяючі рум’яна забарвлені в рожевий відтінок та за рахунок поєднання срібних, золотих та рожевих блискіток забезпечують природний рум'янець з легким сяйвом.

Колір рожевого універсальний, між відтінками мультитаскерів Icon та Orgasm. При першому нанесенні рум’яна забезпечують дуже делікатний легкий рум'янець для дівчат, хто любить доглянуте відпочивше обличчя без ефекту макіяжу. Проте також добре нашаровуються для більш виразного та яскравого ефекту рум‘янцю для дівчат, хто любить акцентний макіяж.

 

 

Способи використання:


• Біохайлайтер можна застосувати як люмінайзер змішуючи з тональною основою, праймером чи доглядовим кремом.

• Сяючі рум’яна можна наносити на вилиці для ліфтинг-ефекту, повіки, зона під бровою, центр носика та галочку над губою, роблячи природний сяючий моно макіяж обличчя.


Біохайлайтер ідеально наносити на тіло у літній період відкритого одягу - на ключиці, зону декольте, плечі чи ноги для сяйва, адже продукт забезпечує нейтральне вологе сяяння та підійде універсально всім.

Для більш екстравагантного ефекту рум‘яни теж можна наносити на ключиці, зону декольте чи плечі, оскільки рожеві блискітки в румянах дуже делікатні і не великі за розміром, тож в результаті будуть відбиватись на сонці легким рожевим відтінком.

 

 

Повернутися до блогу
1 від 4