ПОМАДА VS МУЛЬТИТАСКЕР

ПОМАДА VS МУЛЬТИТАСКЕР

В цьому тексті ми розповімо вам про головні відмінності помади від мультитаскеру.

 

👉 В складі звичайних помад часто є мінеральні олії, парафін та інші компоненти, які забивають пори, тим самим провокують висипання.
Тому ми радимо утримуватись від використання помади в якості рум'ян та тіней.

 

Формула мультитаскеру розроблена на легких емолентах, тож його безпечно використовувати жирній чи проблемній шкірі, оскільки він не провокує висипань. Мультитаскер містить батер ши, олії макадамії та рисових висівок, його склад імітує склад захисної оболонки шкіри. Тому з ним ви не лише робите макіяж, а й доглядаєте за шкірою.

 

👉 В звичайних помадах міститься велика кількість віддушок, що провокують алергічну реакцію та чутливість.


В мультитаскері підібрані ефірні олії з низьким потенціалом роздратування, щоб засіб не провокував почервоніння та алергічних реакцій.

 

👉 Кремова помада немає в собі такої кількості пігменту, тож не забезпечуватиме потрібної стійкості на щоках та повіках.


В мультитаскері більше 20% мінеральних пігментів, завдяки чому одним дотиком пальця можна зробити макіяж всього обличчя, а стійкість тінту тримаеться до 8 годин.

 

👉 Наносячи звичайну помаду на обличчя ви, можливо, 1 досягнете схожого декоративного ефекту, проте чи вартує такий прийом нових висипань та роздратування шкіри?


Ми за свідомий підхід до косметики. Розробляючи мультифункціональні засоби, ми враховуємо всі особливості шкіри, щоб окрім декоративного вони мали й доглядовий ефект 🙌

 

Повернутися до блогу
1 від 4